Wespen en Wespennesten

Overlast van wespen en wespennesten. Wespen kunnen lelijk steken. Dit is niet enkel erg pijnlijk maar bij een allergische reactie is medische hulp en een bezoek aan het zieken huis noodzakelijk.

Dit jaar zijn er weer erg veel wespen en wespennesten. Dit door het mooie weer en de zachte winters. Het weer, daar kunnen we niets aan veranderen. Wel aan de overlast die wespen veroorzaken.

Ik ben gespecialiseerd in het vangen van mollen en heb waar nodig hiervoor de certificaten en licentie. Voor het behandelen van wespennesten zijn andere certificaten nodig welk ik zelf niet heb. 

Mij wordt vaak gevraagd of ik ook een wespennest kan behandelen. Hiervoor heb ik  een samenwerking met een aantal vakkundige bestrijders welke wel een licentie hebben en gespecialiseerd zijn in het behandelen van wespennesten.

De service van wespen bestrijden kan ik dus wel bieden. Hiervoor kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier.

De kosten van het behandelen van wespennest zijn concurrerend. In een straal van 35 km rond Limmen zijn de kosten €90.= inclusief de BTW. 

Het wespennest dient uiteraard wel bereikbaar te zijn. De bestrijder heeft een ,,normale” ladder bij zich. 

Het behandelen van wespennest van trap of ladder.
Als de ingang gevonden is wordt deze ingespoten. De wespen nemen dan het poeder mee het nest in.
Wespenbestrijding op de ladder
Met een gewone ladder is de nok van een huis nog goed te bereiken.

Ga nimmer zelf een nest behandelen staand op een ladder. Agressieve wespen zullen u niet enkele steken maar een val vanaf de ladder is zeker niet ondenkbaar indien u gestoken wordt.