Tarief €?

Verhoging van het Uurtarief!

Op het moment dat ik dit schrijf is het 1 januari 2023. Nieuwjaarsdag. Ik wens ieder het mooiste en het beste voor 2023.
Voor iedereen heeft 2022 onderdruk gestaan. Allerlei vervelende berichten en een nooit voorstelbare oorlog in Oekraïne.
In de winkels is alles duurder geworden. Vaste lasten als energie en brandstof gingen door dak heen.
Ondernemers hebben hier ook mee te maken. Hun kosten gaan ook door het dak.
Voor mij is brandstof de grootste kostenpost. Kosten voor het op locatie komen zijn verwerkt in het uurtarief. Ik heb gewacht om tot 2023 om dit uurtarief aan te passen naar €45.+ ex/btw

Wat zijn de kosten van het mollen vangen?

Zoals op de welkomstpagina staat is er vooraf geen vaste kostprijs te noemen. Wel kan ik een indicatie geven. Ik werk met een uur tarief. Dit is €45.= ex/btw. Mijn opdracht begint als ik weg rij van huis tot dat ik weer weg ga bij de klant. Geen voorrij kosten dus.
Ik zet 1 of meerdere klemmen en deze moeten minstens 1 maal gecontroleerd en/of weggehaald worden. Soms moet ik vaker komen als er veel mollen zijn of dat een mol zich moeilijk laat vangen. Meestal ben ik een half uur bezig in een tuin. Dit is afhankelijk van de grote van de tuin en van de hoeveelheid mollen die er zijn.

Voor veehouders en boeren zijn er verschillende mogelijkheden. Een tarief per uur of per hectare. Afhankelijk van de grote van de percelen en de dichtheid van de hoeveelheid mollen. Als er afgesproken wordt dat ik meerdere jaren achtereen kan vangen is een hectare prijs interessant.
Dit laatste zal ik altijd ter plaatse moeten beoordelen. Neem hiervoor contact met mij op.

Wat kost het behandelen van een wespennest?

De kosten hiervan zijn concurrerend. In een straal van 35 km rond Limmen zijn de kosten €90.= inclusief BTW. 

Het wespennest dient uiteraard wel bereikbaar te zijn. De bestrijder heeft een ,,normale” ladder bij zich.